2013-09-03 09:13:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Végre kicsit lazíthat a munkahelyén

Napi horoszkóp szeptember 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kicsit vegyen vissza uralkodó hajlamaiból! Különösen ott, ahol nem is érezheti magát nyeregben: a főnökével vagy a hatóságokkal szemben. Még ha önnek is van igaza, akkor sem lehet ezt szemtől szemben a másik orra alá dörgölnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagyon magabiztossá vált a kapcsolatát illetően: ne képzelje azt, hogy mindig önnek van igaza a társával szemben. Az előítéletek vasmarokként tartják fogva a képzeletét. Egy új kapcsolat sok mindenre ráébresztheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Általában sokkal engedékenyebb szokott lenni, de ma, amit a fejébe vesz, attól nem tágít. Érdemes azonban megválogatni az eszközöket, amivel meggyőzheti a segítőit. A legjobbat éppúgy kihozhatja belőlük, mint a legrosszabbat.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szépen halad a kitűzött céljai felé. Ne aggódjon, ma még egy igen rázós problémát is meg tud oldani, ezzel további jelentős előrelépést érhet el. Gondoljon a társára is! Neki is tudna ma segíteni valamiben. Kérdezzen rá, hogy miben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A jegyén áthaladó Hold hatására ma érzékenyebb és feszültebb lehet. A társával is megszaporodhatnak a vitái, de a kirobbanó vitát inkább tekintse úgy, mint ami lehetőséget ad a megoldásra. Ma végső megoldást találhatnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kár merengeni az elmúlt dolgokon, arcunk, alakunk is nagyon változik az időben, hát még a környezetünk. Persze, nem szabad mindent feladni, de ha végképp nem tudja eltüntetni a múló idő nyomait, legjobb, ha elfogadja azt.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Végre kicsit lazíthat a munkahelyén. Az ebédidőt is jóra használja: barátaival, jó kollégáival költse el az étkét. A vidám hangulatban elfogyasztott, nem hirtelen, gyorsan megrágatlan étel nem okoz hasfájást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön egy igazi hedonista alkat, bár ezt magának sem igen vallaná be. Ma mégis felhőtlenül és szemérmetlenül élvezheti az életet – a párjával. Vigyázzon: az életöröm gyakorlása közben nemcsak a lelkében foganhat meg valami!

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön a kettős, azaz változékony jegyek közé tartozik, s habár ingadozásait mindig jól alá tudja támasztani értelmes magyarázatokkal, ezzel még nem biztos, hogy az elismerést is ki tudja vívni. A főnökének inkább ne magyarázkodjon.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Bár kívülről hűvös szobornak látszik, valójában ön nagyon is érzelmes, érzékeny ember. Néha nem ártana, ha ezt ki is mutatná. Ha meri magát gyengének mutatni, azzal már félig nyert ügye van a kedvesénél.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha felbosszantják, senki sem állhat meg a haragjának vihara előtt. Csak egyetlen ember tudja kezelni a kitöréseit: a kedvese, élete párja. Ma azonban még nála is eltörhet a mécses. Ne legyen rest megvigasztalni őt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön igen diplomatikus ember, amikor csak teheti, próbálja megúszni a nyílt véleménynyilvánítást. Ma azonban sarokba szorítják, és végül kénytelen lesz kimondani, amit gondol. Ha már így tesz, ne álljon meg félúton!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: